Afbalancering

På første billede (inden afbalancering) ses hvordan den venstre skulder “popper” helt ud og højre skulder at nærmest “trykket” ind. Rygsøjlen laver en helt bananform mod venstre. Hans øre står skævt i højdeforskellen. Hele bæknet roter skævt, på den måde at højre side står længer fremme og rotere ind ad.

På andet billede (efter 1 afbalancering). Her ses hvordan rygsøjlen er kommet bedre på plads. Ørene er næsten i samme højde. Meget lille forbedring skulderen. Bæknet står stadig roteret, på samme måde som på første billede.

Tredje billede (efter 2. afbalancering). Her har vi fået en næstet helt lige rygsøjle. Skulderen er lige, hvilket vil sige at den venstre er kommet bedte ind på plads og den højre er kommet ud på plads. Men nu kan det ses hvordan musklerturen er skæv, hvilket skyldes den måde han har kompenseret på. Han er også næsten helt i balance i bæknet, dog stadig en lille rotation ind, men tilbage i samme høje/længde. Jeg fik desværre ikke hans øre med på det sidste billede, men som resten af kroppen var de også kommet tilbage i samme højde.

Pris
400kr

Natascha West
Natascha West

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt mig gerne