Mød dette skønne par! Jeg har hjulpet dem flere gange med både telepati og afbalancering. Malucca som er på billedet med sin mega skønne mor, mistede for nyligt sin aller bedste ven Barbie. Jeg havde for et godt stykke tids siden snakket med Barbie om hendes sygeforløb, og ejeren ville gerne høre om hun vil kunne klare endnu et sygdomsforløb, hvilket hun ikke kunne.
Da hun pludselig stod med akut forfangenhed valgte ejeren, at det skulle hun ikke igennem. Jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at hjælpe Malucca med at forstå hvad der var sket og hvordan de kunne hjælpe hende bedst muligt. Da jeg snakkede med Malucca kom endnu en traumatisk oplevelse op. To dage efter at hendes bedste ven sagde farvel, dødede hendes foldkammerat på folden om natten.
Disse to oplevelser havde sat sig meget forskelligt i hende.
Med Barbies afsked, mærkede jeg en dyb sorg hos Malucca, men mærkede med det samme, at Barbie stod på den anden side og støttede hende og hjalp hende på vej. Barbie viste godt hvad der skulle ske, da hun skulle læsses i traileren. Derfor valgte hun at sige et meget smukt farvel til Malucca der.
Idet at jeg spurgte om hun havde lyst til af snakke om det der var sket på folden, havde hun mest brug for at snakke om hvordan hun havde oplevet det. Jeg mærkede det som værende fysisk ubehageligt, at se en foldkammerat og god ven dø på den måde.
Vi snakkede om hvordan de bedst mulig kunne hjælpe og støtte hinanden igennem alt det der var sket. Og som jeg mærkede det, var det bedst bare at være der og vise at det har taget hårdt på dem alle.