Natascha West

Hvem er Natascha

Mit navn er Natascha West, og til dagligt arbejder jeg med at bringe dyr tilbage til balance i krop og sjæl. Dette gør jeg via kranio-sakral terapi til heste og hunde, telepati til alle dyr, zoneterapi til hunde og undervisning af eqipager

Tilbage i 2018 tog jeg Sidsel Sommers uddannelse som manuel hesteterapeut. Siden da er min interesse for at forstå hestens bevægelsesapparat og biomekanik kun blevet større. I takt med min læren om hestens fysiske krop, kom der en nysgerrighed på at forstå deres sind, adfærd og personlighed, set fra hestens perspektiv. Derfor valgte jeg at tage Mathilde Denning telepati uddannelse tilbage i 2021. Disse to uddannelser har gjort, at jeg har fået en forståelse for hele hesten og ikke kun kroppen eller sindet. Jeg tror nemlig på, at der er en sammenhæng i krop og sind. Den sammenhæng mellem krop og sind findes ikke kun hos heste, men hos alle dyr. Derfor er jeg også i gang med videreuddanne mig, så jeg også har mulighed for at hjælpe hunde på flere måder. Jeg har altid haft en stor interesse i at forstå og hjælpe dyrene, da jeg igennem min tid har flere problematikker med min dyr, hvor bl.a. dyrlægen har opgivet dem, undervisere der sagde at hesten “bare er fræk og skal sættes på plads med hård hånd”. Disse ting var ikke noget jeg ville acceptere, og måtte derfor søge andre veje, hvilket åbnede mine øjne for alternative behandlingsmetoder.

  • Kranie-Sakral Terapi

  • Functional Indirect Technique

  • Afbalancering af hesten

  • Afbalancering af hunde
  • Telepati

  • Undervisning

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her har jeg samlet nogle af de spørgsmål jeg oftes bliver stillet. Hvis dit spørgsmål ikke findes nedenfor, er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan kontakte mig på telefon 41663930, eller sende mig en mail på nwhesteterapeut@gmail.com.
Jeg tager 300 kr per behandling i en radius inde for 30 km.
Det normale er 1-2 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum.
KST betyder Kranio-Sakral Terapi. Det er en meget blid behandlingsform .
Ja, jeg vil løbende skrive nye artikler om hestens sundhed. Hold øje med denne side og min Facebook side.
Den måde jeg behandler på, er ved først at se hesten i longe og bagefter undersøger jeg de forskellige segmenter, så hesten kommer tilbage i balance.
Jeg er uddannet hos Sidsel Sommer, og var færdig 2018.
Ja, du kan følge mig på facebook på dette link. Facebook

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt mig gerne